Over FASHIONLAND
Het doel van FASHIONLAND is een nieuwe, unieke en innovatieve shopping experience creëren voor zowel de retailer als de consument die de customer journey zal doen veranderen. Wij willen  dat FASHIONLAND een laagdrempelig en toegankelijk fashion evenement wordt voor de consument. Een hippe, trendy plek waar fashion geïnteresseerde jongvolwassenen tussen de 18 en 35 jaar kunnen winkelen, ontspannen en plezier kunnen maken! Het event ademt fashion op een midden tot hoog niveau.

Voor wie is FASHIONLAND?
Voor bedrijven die niet perse willen investeren in de nieuwste technologieën, maar juist het fysieke contact belangrijk vinden. Bedrijven die zichzelf daardoor meer willen laten zien in de offline wereld door middel van een stand/pop-up op FASHIONLAND. Een fashionevent waar sfeer, beleving, voelen, ruiken, proeven en plezier centraal staan. Een nieuwe winkelbeleving meegeven aan jouw bezoekers die niet snel vergeten zal worden. Maar ook voor de bezoeker die geïnteresseerd is in fashion en zich wilt oriënteren met de nieuwste opkomende merkjes.

 

FAQ

U kunt zich als bedrijf altijd aanmelden voor FASHIONLAND door middel van het sturen van een mail naar fashionlandevents@outlook.com met het onderwerp ” Aanmelding [uw bedrijfsnaam]”

De eerste editie zal op zaterdag 8 december plaatsvinden in Atelier Schinkel. Dit ligt op de Valschermkade 16 in Amsterdam, 10 minuten van het Olympisch Stadion.

FASHIONLAND beschikt over een ruim aantal parkeerplekken op het terrein zelf en een aantal daarbuiten. Parkeren is volledig gratis !

De dichtstbijzijnde (metro)stations zijn : 
– Amsterdam Lelylaan
– Amsterdam Zuid
– Henk Sneevlietweg (metro 50) > daarna 10 minuten wandelen

Voor de eerste editie van FASHIONLAND is er geen minimum leeftijd. Iedereen is welkom !

Sluit Menu